Política 13/07/2015

Espadaler (Unió) sobre Castellà (DC): "Jo no he tingut mai por a Unió, potser es va escalfar en veure l'auditori"

El secretari general d'Unió assegura que el partit "té més altes que baixes"

Ara
1 min

BarcelonaEl secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, ha contestat aquest dilluns, en una entrevista a Catalunya Ràdio, a les declaracions d'ahir dels líders de Demòcrates Catalunya. "Jo no he tingut mai por a Unió, potser es va escalfar en veure l'auditori", en referència a la intervenció d'Antoni Castellà a la presentació del nou partit, on va assegurar que "mai més ningú passarà por ni rebrà una trucada amenaçadora" i que es deixava enrere "el Palace i tot el que representa".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Espadaler ha defensat que Unió és l'"únic" partit que ha fet una consulta interna sobre el full de ruta del procés sobiranista, "això és està a les antípodes" del "estàs amb mi o contra mi", una afirmació que el mateix Castellà ha fet sobre UDC en declaracions també a Catalunya Ràdio. Així, Espadaler ha assegurat que el posicionament de Demòcrates de Catalunya respon al "trànsit" del partit cap a CDC i que, per a ell, és "respectable".

Sobre la dissolució de diverses executives d'Unió al territori, el secretari general d'UDC ha tret ferro a l'assumpte i ha afirmat que tenen "més altes que baixes". A més, ha afegit que "és bo que aquell que defensa el programa d'un altre partit facin el trànsit cap a un altre partit".

stats