Política 26/01/2015

Aguirre, disposada a ser candidata a l'Ajuntament de Madrid

Considera que Rajoy ha de situar com a cap de cartell les persones que "millor encarnin els valors i els principis del PP"

Ara
1 min
Esperanza Aguirre al programa Espejo Público d'Antena 3

Barcelona"Estic disponible si pensen que sóc útil per a qualsevol càrrec". Així ha deixat clar l'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre que està disposada a tornar a fer un pas endavant per ser, sobretot, candidata a l'Ajuntament de Madrid. En declaracions al programa Espejo Público d'Antena 3, Aguirre ha assegurat que si ella fos Mariano Rajoy escolliria per a les pròximes municipals i autonòmiques a les persones que "millor encarnin els valors i els principis del PP".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La dirigent popular ha afirmat que ella "no es vol fer pregar", però ha recordat que va fer "un pas enrere de la primera fila de la política quan el PP estava en el millor moment de la seva història". Tot i això, ha assegurat que aquest cap de setmana ha estat asseguda al costat de Rajoy durant la convenció del PP però que no s'ha parlat de candidats en cap moment.

Que Iglesias renunciï "als privilegis de la casta"

Aguirre també ha volgut mostrar el seu enuig amb què el líder de Podem, Pablo Iglesias, s'hagi querellat contra ella per "llegir uns diaris" i dir que Podem està relacionat amb ETA i el chavisme mentre que, en canvi, no pot denunciar-lo a ell en ser aforat per acusar-la de "suborn". "Li demano que renunciï als privilegis de la casta, l'aforament, i ens veiem ens les tribunals ordinaris", ha dit Aguirre, que ha recordat que com que Iglesias és eurodiputat i que, per tant, no pot posar-li una querella perquè caldria acudir al Tribunal Suprem i aquest elevar-la a l'Europeu.

stats