Política 10/03/2016

Albano Dante Fachin: "El dia que Podem sigui una bassa d'oli, em preocuparé"

El diputat de Catalunya Sí que es Pot treu ferro a les tensions internes del partit

Ara
1 min
Albano Dante Fachin i Pablo Iglesias no tenen ara una relació fluida.

BarcelonaEl diputat de Catalunya Sí que es Pot i aspirant a liderar Podem Albano Dante Fachin ha tret ferro aquest dijous a les tensions internes que viu el partit lila, i les ha atribuït a un intent de "debilitar la formació". Segons ha explicat, el debat intern és la principal fortalesa de Podem: "El dia que aquest partit sigui una bassa d'oli, em preocuparé", ha ironitzat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a Catalunya Ràdio ha fet un paral·lelisme amb el 15-M i ha recordat que aleshores també hi havia qui "ridiculitzava" aquella manera de treballar. Segons Fachin, les tensions territorials que viu Podem i la crida del sector anticapitalista del partit a desistir de la negociació amb el PSOE i forçar noves eleccions formen part de la normalitat d'un partit que és "plural".

Fachin, que aspira a liderar Podem, és una de les pedres a la sabata que té Pablo Iglesias al territori. Mentre el líder de Podem vol evitar una fractura interna dins de Podem promovent Jèssica Albiach o Raimundo Viejo per a la secretaria general i Fachin de portaveu, el diputat de Catalunya Sí que es Pot ja ha avisat que no acceptarà "un pacte entre cúpules que deixaria sense veu la gent de les bases".

stats