Política 17/12/2013

Un grup feixista irromp en un acte de Súmate a Mataró al crit d'"Arriba España"

Segons han explicat testimonis presencials, els feixistes han intentat rebentar l'acte de presentació a la capital del Maresme de l'associació de castellanoparlants independentistes

1 min

Nou atac feixista durant un acte sobiranista. Aquest cop ha estat a Mataró, durant la presentació de l'agrupació del Maresme de l'associació Súmate, integrada per castellanoparlants partidaris de la independència política de Catalunya. Un grup reduït de feixistes ha irromput en l'acte cridant consignes feixistes com "Arriba España!" i mostrant banderes espanyoles i pancartes antiindependentistes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En les pancartes s'hi podia llegir "Sou un submarí d'ERC, farsants" i "Esteu venuts a la tirania nazi-onalista", consignes habituals dels grups de l'extrema dreta espanyolista.

Sense incidents més greus

Segons han relatat via Twitter diversos testimonis presencials dels fets, l'atac no ha anat més enllà, i els vàndals, que han exhibit esprais, han pogut ser reduïts i expulsats de la sala on se celebrava l'acte sense que s'haguessin de lamentar incidents més greus.

stats