Política 16/09/2015

Fernández Díaz: "El missatge és més que clar: Merkel, Cameron i Obama volen una Espanya forta i unida"

Acn
1 min
El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz / EFE

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha celebrat aquest dimecres les manifestacions del president dels Estats Units, Barack Obama, sobre la seva voluntat de treballar amb una Espanya "forta i unida". "El missatge és més que clar", ha dit, perquè "Merkel, Cameron i Obama el que diuen és que volen que es garanteixi la integritat territorial dels estats i volen una Espanya forta i unida".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Fernández Díaz "com més aviat sortim d'aquest debat de política ficció que tant mal ens fa a tots i de manera molt especial a la convivència entre els catalans, millor per a tothom". "Els líders internacionals un darrere l'altre els ho estan dient d'una manera diplomàtica, però cada cop més clara", ha dit.

En declaracions als passadissos del Congrés, Fernández Díaz ha estat taxatiu sobre aquesta qüestió. "Que un país com els Estats Units aposti per una Espanya forta i unida vol dir que tot ho entén", ha afirmat, perquè "és evident que es tracta d'un debat sincerament molt dolent per a Catalunya i per als catalans, i Catalunya és tan important per al conjunt d'Espanya que és molt dolent per a Espanya".

stats