LA RESSACA DEL 22-M
Política 02/06/2011

Ferran Falcó creu que potser cal deixar governar el PP perquè "deixi de governar"

El cap de CiU a Badalona no veu clar pactar amb els socialistes amb l'únic objectiu que Albiol no governi

Acn
1 min

BarcelonaEl cap de llista de CiU a l'Ajuntament de Badalona, Ferran Falcó, creu que "el PP ja té un resultat espectacular a Badalona" i potser cal deixar "que comenci a governar" perquè "deixi de governar". En una entrevista al programa El Dia a la COM, Falcó no ha confirmat quin serà el vot de CiU en l'elecció de l'alcalde de Badalona i si donarà o no suport al candidat del PP, Xavier García-Albiol, però ha avançat que les negociacions amb el PSC per explorar un pacte de govern que exclogui el PP de l'alcaldia haurien de canviar molt per fructificar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest sentit, Falcó ha advertit als socialistes: "Si només hem d'estar focalitzats a fotre-li canya al del PP a mi em fa mandra". Per Falcó, formar un govern que exclogui el PP ha de servir per "fer el salt que Badalona necessita", no només per "barrar el pas a no sé què". En ser preguntat per experiències d'un pacte a tres contra la llista més votada ha assegurat que "això és nefast, la gent no hi entén, de ciència política". Creu que els recordaran els quatre anys que governi el perdedor.

El candidat de CiU a l'alcaldia de Badalona també ha assegurat que l'ascens de Xavier García-Albiol no arriba només pel seu discurs sobre la immigració, sinó que és responsabilitat de la ineficàcia de govern del PSC. També ha assegurat que el candidat del PP interpreta un paper que li dicten i no es creu les seves tesis.

stats