Política 11/10/2019

'La força de la gent', la nova cançó de Tsunami Democràtic

Una vintena d'artistes participen en la producció del guitarrista de Lax'n'Busto Pemi Rovirosa i el músic Arturo Torres

Ara
1 min

BarcelonaTsunami Democràtic ha llançat la nova cançó 'La força de la gent' per respondre a la sentència del judici al Procés, que es preveu per dilluns. Una vintena d'artistes participen en la producció del guitarrista de Lax'n'Busto Pemi Rovirosa i el músic Arturo Torres, que han fet pública a les xarxes socials. La primera cançó de la iniciativa que vol ser la "banda sonora de les mobilitzacions" va ser 'Un somni immens'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A 'La força de la gent' hi posen veu Pemi Fortuny (Lax’n’Busto), Montse Castellà, Esteve Tortosa (Auxili), Èric Vergés i Roser Cruells (Els Catarres), Paula Giberga (La Folie), Guillem Solé (Buhos), els germans Joan i Lluís Fortuny (Elèctrica Dharma), Gemma Humet, Joan Reig (Els Pets), Nerea Bassart, Cesk Freixas, Albert García (Itaca Band) i Natxo Tarrés i Roger Farré (Gossos).

El videoclip repassa imatges de l'1-O i de les principals mobilitzacions independentistes dels últims anys, així com de les manifestacions feministes i en favor de l'acollida de refugiats. El tema ha sigut enregistrat amb Joan Reig a la bateria, Dani Peña al baix, Adrià Farré als teclats, Pemi Rovirosa a les guitarres, Xavi de la Salud a les trompetes i Kike Ordax als saxos i flauta.

stats