Política 27/01/2012

Camps diu que no pensa encara en la política perquè "és massa d'hora"

En dues entrevistes als diaris 'La Razón' i 'ABC' l'expresident de la Generalitat Valenciana afirma que seguirà al Consell Jurídic Consultiu. No confirma si mantindrà l'escó de diputat a les Corts Valencianes

Ara
1 min
Camps se n'ha sortit.

BarcelonaL'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps, absolt aquest dimecres pel cas dels vestitscas dels vestits, ha agraït les mostres de suport que ha obtingut al llarg de tot el procés jurídic en dues entrevistes als diaris La Razón i ABC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sobre el futur, Camps continua sense confirmar gairebé res. De fet, a La Razón tan sols ha recordat que és diputat de les Corts Valencianes i membre del Consell Jurídic Consultiu –per la seva condició d'expresident de la Generalitat Valenciana–, i s'ha mostrat satisfet d'haver pogut assistir a una reunió del Consell després de set setmanes sense poder-ho fer.

Camps assegura a La Razón que se sent "amb molta tranquil·litat d'esperit" i es mostra satisfet que "la veritat hagi estat al costat que corresponia". A més, emfatitza, en relació amb el PP i el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que "sempre" ha notat l'escalfor del partit.

D'altra banda, a l'ABC ha subratllat que afronta el futur "amb plena normalitat" i remarca que ara les seves prioritats són la família i la tesi doctoral, que presenta d'aquí a uns dies.

Camps ha afirmat que seguirà al Consell Jurídic Consultiu perquè "cobro un sou d'aquesta institució i és la meva obligació continuar-hi". Finalment, quan se li ha preguntat sobre si mantindrà l'escó de diputat a les Corts Valencianes, Camps ha dit que "ara no estic pensant en la política". "És massa d'hora", ha conclòs.

stats