POLÍTICA
Política 05/06/2013

Gerard Quintana: "El 29-J posarem la música al servei de la llibertat"

El codirector artístic del 'Concert per la llibertat' revela que bona part del repertori de Llach al Camp Nou el 1985 protagonitzarà el concert del 29-J

Ara
1 min

Barcelona"Tants anys després, lluitem per coses que pensàvem guanyades, com la llibertat per decidir". El codirector artístic del 'Concert per la llibertat' d'Òmnium i l'ANC el 29 de juny al Camp Nou, Gerard Quintana, ha dit aquest dimecres que els més de 200 artistes que hi participaran volen "posar la música al servei de la llibertat" en el que ha de ser una nova exhibició de suport popular al procés d'emancipació nacional endegat a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista al 3/24, Quintana ha revelat que les cançons del concert ja històric de Lluís Llach al Camp Nou el 1985 protagonitzaran bona part del repertori del concert del 29 de juny. Temes, molts d'ells, que ja formen part de la memòria popular com a referents en la lluita en defensa dels drets nacionals de Catalunya. "Un repertori carregat d'emoció", ha avançat Quintana, que ha subratllat la diversitat lingüística dels artistes que hi participaran per posar de relleu que el país té com a valor propi la pluralitat i la diversitat cultural.

"El Camp Nou s'ha fet petit"

Quintana ha celebrat que en un dia s'hagin esgotat totes les entrades que s'havien posat en circulació. "El Camp Nou s'ha fet petit", comentava Quintana. Per això, Òmnium negocia amb el FC Barcelona la possibilitat de desbloquejar zones per encabir-hi més públic, fins a 75.000 persones, aproximadament. Sigui com sigui, el dilluns l'organització preveu que es pugui restablir la venda d'entrades, per ara suspesa després que s'esgotessin totes.

stats