Política 19/02/2013

El Govern detecta fins a tres informes encarregats pel tripartit a Método 3

Un dels estudis feia referència a les avellanes, un altre a la seguretat tècnica de la Generalitat i un tercer l'hauria contractat Indústria

Roger Mateos
1 min

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha explicat aquest dimarts que s'han detectat fins a tres informes encarregats per l'anterior govern tripartit, entre el 2007 i el 2009, a l'agència de detectius Método 3 o a alguna de les seves deu filials. Mentre no s'esclareixi del tot aquests encàrrecs, Homs ha confirmat que el 2008 el departament d'Agricultura va contractar Método 3 per realitzar un informe sobre les avellanes, per valor de 30.000 euros. Però, a més, el Govern actual ha identificat dos encàrrecs més a aquesta agència: un informe del 2007 sobre seguretat tècnica de la Generalitat i un altre del 2009 contractat per la conselleria d'Indústria.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs no ha revelat el cost d'aquests dos informes, però s'ha mostrat convençut que en els propers dies en podrà tenir més dades. El conseller considera probable que tots dos encàrrecs fossin per menys de 18.000 euros. Fins fa dos anys, segons ha recordat, els informes per una quantitat de 18.000 euros no era necessari que es fessin públics.

stats