Política 07/03/2014

El govern valencià no té intenció de presentar les seves balances fiscals

Argumenten que ja disposen d'estudis elaborats per experts independents que mostren "clarament l'infrafinançament del País Valencià"

Efe
1 min

ValènciaEl govern valencià no té intenció de publicar les seves balances fiscals perquè la Generalitat Valenciana disposa dels seus propis estudis fets per experts independents que parlen "clarament de l'infrafinançament del País Valencià", segons ha afirmat el seu vicepresident i Portaveu del consell de la Generalitat, José Císcar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la roda de premsa posterior al ple del Consell, Císcar ha assegurat que tots els documents que l'Estat els està demanant en el procés de modificació del model de finançament, la comunitat ja els està proporcionant, i que si el govern central decideix publicar finalment alguna balança, "benvinguda sigui". Ha considerat que a la balança fiscal elaborada pel govern d'Extremadura, presidit pel popular José Antonio Monago, "li manca qualsevol tipus de rigor tècnic".

Respecte a l'informe d'avaluació de l'actual model de finançament, Císcar ha assegurat que és un informe que va demanar la comissió d'anàlisi del model de finançament sobre l'estudi de la despesa de les autonomies i que ja s'ha presentat.

stats