Política 29/10/2018

La Guàrdia Civil implica Puigneró en l'activació de les webs de l'1-O

En un informe al jutjat número 13 de Barcelona, diu que va desobeir "reiteradament" els mandats judicials

Efe
1 min
SENSIBILITAT  01. Tot i que la Generalitat ha liderat la batalla contra l’economia col·laborativa, paraules com les del director general de Telecomunicacions, Jordi Puigneró (a la foto), podrien anticipar un canvi de sensibilitat en l’executiu.02. Aplicacions com Uber o Airbnb han aixecat polseguera en sectors tradicionals com el taxi o els hotels.

BarcelonaLa Guàrdia Civil implica el conseller de Polítiques Digitals i exsecretari de Telecomunicacions, Jordi Puigneró, en la posada en marxa de les webs de l'1-O i conclou que va desobeir "reiteradament" els mandats judicials una vegada es va tancar la pàgina, "entorpint" la labor de la justícia. Així ho sosté la Guàrdia Civil en un nou informe, al qual ha tingut accés l'agència Efe, enviat al jutge de Barcelona que investiga l'1-O.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'institut armat apunta en el document que l'ara conseller va ser responsable de les accions encaminades a posar en marxa la web Referendum.cat, "sabent la seva il·legalitat". A més, la Guàrdia Civil afirma que un cop es va tancar la web el llavors secretari de Telecomunicacions "hauria desobeït reiteradament els mandats de l'autoritat judicial" en permetre que s'obrissin altres dominis i "entorpint dolosament l'acció de la justícia".

stats