ELECCIONS 2011
Política 24/05/2011

Hereu no plega, seguirà com a cap de l'oposició i no descarta acords puntuals amb Trias

La cúpula del PSC de Barcelona vol tornar a presentar-se en el proper congrés per seguir dirigint la federació

Redacció
1 min

BarcelonaL'alcalde de Barcelona en funcions, Jordi Hereu, derrotat a les eleccions locals del dia 22, ha assegurat avui que liderarà una "oposició seriosa, rigorosa i molt activa a Barcelona", amb el repte de reconstruir l'espai polític socialista. "Jo lideraré l'oposició a la ciutat de Barcelona", ha promès Jordi Hereu, que ha assegurat que "ningú, ningú" en la directiva del PSC li ha demanat que se'n vagi, després d'haver perdut l'Ajuntament de Barcelona després de 32 anys de govern socialista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Hereu ha descartat qualsevol possibilitat de sociovergència i ha anunciat que avui mateix parlarà amb el futur alcalde, Xavier Trias (CiU), perquè el traspàs del govern municipal de Barcelona sigui "magnífic". L'alcalde ha atribuït la derrota, entre molts factors, a la pèrdua de suports per "la desmobilització d'una part de l'esquerra" més que a una "onada de canvi".

En aquest sentit, Hereu ha situat, al costat del repte que els socialistes barcelonins tenen de continuar sent garants del projecte de ciutat, el de "reconstruir", ha dit, "el nostre espai social i polític".

stats