Política 18/06/2015

Homs titlla d'incoherent C's per criticar l'acció exterior de la Generalitat i avalar la d'Andalusia

Un diputat del partit d'Albert Rivera havia acusat el govern de gastar diners en l'obertura de delegacions exteriors mentre no pagava als "dependents"

Efe
1 min
Francesc Homs

BarcelonaEl conseller de Presidència, Francesc Homs, ha titllat aquest dijous d'"incoherent" Ciutadans (C's) per criticar l'acció exterior de la Generalitat mentre pacta amb el PSOE d'Andalusia obrir oficines de "suport a l'exportació" a 40 països del món. El partit de Rivera havia donat suport a les oficines andaluses perquè, segons el C's, aquestes "no són independentistes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Vostès són molt originals i divertits, i mantenen una coherència...", ha ironitzat Homs davant les preguntes del diputat de C's al Parlament José María Espejo, que havia acusat la Generalitat de gastar diners en l'obertura de delegacions exteriors mentre no pagava als "dependents". També ha ironitzat sobre la situació econòmica d'Andalusia, una comunitat on "els surten els diners per les orelles", ha dit.

El conseller ha desacreditat el discurs d'Espejo després d'explicar el cas d'Andalusia, on fruit del pacte entre PSOE i C's s'obriran 40 oficines exteriors, ja que per a Homs aquesta situació "no encaixa per enlloc" amb les crítiques i demandes que fa Ciutadans contra la Generalitat.

stats