Política 10/06/2015

Ciutadans: de criticar les "ambaixades absurdes" d'Andalusia a defensar-les perquè "no són independentistes"

El pacte de C's i PSOE a Andalusia planteja obrir 40 delegacions a l'estranger, però Rivera les justifica perquè no treballaran "per la independència d'Andalusia"

Ara
1 min
El president de Ciutadans, Albert Rivera. EFE

BarcelonaEl pacte entre Ciutadans i el PSOE andalús per fer presidenta de la Junta Susana Díaz passa per un paquet de 70 mesures, entre les quals hi ha la implantació de 40 "oficines de suport a les empreses exportadores als 40 principals centres de l'economia mundial". La proposta no tindria més recorregut si no fos perquè el partit que lidera Albert Rivera ha carregat sempre contra les delegacions que la Generalitat té a l'exterior.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Davant d'aquesta contradicció, Rivera ha marcat distàncies i ha afirmat que les 40 seus que planteja el pacte a Andalusia són "delegacions d'exportacions", i no pas "ambaixades", perquè no hi haurà "funcionaris treballant per la independència d'Andalusia".

Ara bé, es dóna el cas que fa més d'un any el compte de Twitter de Ciutadans va publicar una piulada en què es feia ressò d'una frase de l'eurodiputat Javier Nart: "Tantes institucions absurdes com les ambaixades autonòmiques (Andalusia al capdavant) són agències de col·locació".

stats