POLÍTICA
Política 28/01/2014

Homs sobre la doctrina Margallo: "S'hi podrien haver esforçat una mica més"

El Govern no pensa variar el programa exterior per internacionalitzar la causa del dret a decidir malgrat l'ofensiva diplomàtica en contra del govern espanyol

M. Colomer / O. March
1 min
LES DUES CARES DEL MINISTRE  Tot i ser un dels ariets més durs contra el sobiranisme,  a Margallo se'l considera un defensor de fer algun gest cap  a Catalunya.

Barcelona"És un document molt pobre tot ell. S'hi podien haver esforçat una mica més. N'esperàvem alguna cosa més. Fins i tot, si ens donessin l'oportunitat, els podríem fer algun suggeriment". El conseller de Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha respost amb ironia aquest dimarts al document 'Por la convivencia democrática' que ha destapat aquest dilluns el diari ARA i que presenta el sobiranisme català com a immoral, excloent i insolidari.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En roda de premsa després de la reunió del consell executiu, Homs ha assegurat que malgrat la doctrina que el ministre José Manuel García Margallo ha repartit entre els ambaixadors i el cos diplomàtic espanyol, el Govern no pensa variar en res el seu programa d'internacionalització de la causa del dret a decidir de Catalunya: "Continuarem amb l'acció prevista".

Conferència a Tolosa

Homs ha posat com a exemple que el document de Margallo no canvia en res l'acció diplomàtica catalana a l'exterior el fet que aquest mateix divendres pronunciarà una conferència a Tolosa per "explicar què està passant a Catalunya, el que s'està plantejant i per què volem votar".

stats