Política 15/02/2015

Una entitat espanyolista homenatja la directora de l'institut de l'Hospitalet que es va negar a obrir el 9-N

El Moviment Cívic d'Espanya i Catalans li ha atorgat aquest dissabte el premi Catalans per Espanya en reconeixement a la seva defensa de la unitat d'Espanya

Ara / Efe
1 min

BarcelonaL'entitat espanyolista Moviment Cívic d'Espanya i Catalans ha homenatjat aquest dissabte Dolores Agenjo, directora de l'Institut Pedraforca de l'Hospitalet de Llobregat, que el 9-N es va negar a cedir les claus del centre per fer-hi la consulta sobre la independència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Li han entregat el premi Catalans per Espanya, que han creat enguany en reconeixement a personatges que hagin destacat per la defensa de la unitat d'Espanya. A Agenjo li han reconegut el seu "valor cívic i compromís amb la llei", en considerar que va ser "l'única responsable de centre educatiu que no va cedir, ni va entregar, malgrat les pressions, les claus del seu institut el passat 9 de novembre", segons van destacar els impulsors del premi durant l'acte d'aquest dissabte.

"Homenatge just" contra una "il·legalitat" del Govern "sediciós"

"És un homenatge just i merescut a una catalana que es va saber oposar a una il·legalitat promoguda pel govern secessionista i sediciós presidit per Artur Mas", va afirmar durant l'entrega del premi el president de Moviment Cívic d'Espanya i Catalans, Eduardo García.

Aquesta ha estat la primera edició dels premis Catalans per Espanya, amb el qual l'entitat espanyolista pretén "reconèixer persones que han actuat a l'empara de la llei i en defensa de la unitat d'Espanya".

A més del Moviment Cívic d'Espanya i Catalans, també participen en la iniciativa entitats com l'Associació d'Amics de les Forces Armades, Convivencia Cívica Catalana, Empresaris de Catalunya, Societat Civil Catalana i Somatemps.

stats