Política 03/10/2015

ICV fa "autocrítica" pel 27-S però descarta canvis a la direcció abans de les generals i l'assemblea del 2016

Laia Vicens
1 min
Herrera, Rabell i Coscubiela, escoltant el parlament de Dolors Camats en el Consell Nacional d'ICV després del 27-S. / ACN

BarcelonaICV fa un "balanç autocrític" dels resultats de Catalunya Sí que es Pot el 27-S però "descarta qualsevol canvi" en la direcció abans de les eleccions generals i l'Assemblea, que s'ha avançat un any i se celebrarà a principis de 2016.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat la coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats, els ecosocialistes se centraran ara en "agafar amb més energia i més rigor" les eleccions generals perquè la confluència amb IU, Podem i Equo "es faci millor". No tenen cap intenció de revisar la coalició i, de fet, Camats ha afirmat que només "conjurant-se" per fer fora el PP de la Moncloa es podrà "avançar" en matèria social i nacional. En aquest sentit, ha lamentat que "se li dóna poc valor" al fet que "tres forces estatals" es comprometin a fer un referèndum.

Camats ha demanat a la CUP que no se centri només en investidures i pressioni per desencallar mesures socials "urgents", desobeint la suspensió del TC fent que Mas firmi el decret per desplegar la llei antipobresa energètica.

stats