Política 12/05/2014

ICV-EUiA expressa el seu condol per l'assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó

Els ecosocialistes han suspès tots els actes de campanya previstos per aquest dilluns. Ernest Urtasun deixa clar que la formació condemna "qualsevol tipus de violència"

Marc Toro
1 min

Sant Sadurní d'AnoiaICV-EUiA ha suspès tots els actes de la seva campanya de les eleccions europees previstos per aquest dilluns a la tarda amb motiu de l'assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, del PP. L'eurocandidat de la formació, Ernest Urtasun, ha decidit no iniciar l'acte que havia de començar a les 19h al casal d'entitats de Sant Sadurní d'Anoia, on ha demanat als assistents un minut de silenci per la mort de la popular.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions als mitjans, Urtasun ha volgut expressar el seu condol a la familia de la presidenta de la Diputació de Lleó i també al Partit Popular, i ha deixat molt clar que des d'ICV-EUiA condemnen i sempre condemnaran "qualsevol tipus de violència".

Poca estona abans, la coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats, ha trucat a la presidenta dels PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, per donar-li el condol en nom de la formació ecosocialista.

stats