NOU GOVERN
Política 27/12/2012

Irene Rigau, consellera d'Ensenyament

Ha estat la cara visible de les retallades en Educació, però també ha hagut de combatre els intents judicials i de Madrid per imposar el castellà com a llengua vehicular a les escoles i canviar el sistema d'immersió lingüística

Ara
1 min
CONSELLERA EN FUNCIONS  En l'entrevista al plató de  l'Ara TV, la consellera d'Ensenyament en funcions, Irene Rigau, va dir que està disposada a repetir.

BarcelonaIrene Rigau (Banyoles, 1951) ha estat protagonista en dos àmbits durant la passada legislatura. Per una banda, ha estat la cara visible de les retallades en Educació que ha comportat un curs amb menys professorat i més alumnes i que ha motivat múltiples manifestacions del col·lectiu docent. Per altra banda, ha hagut de combatre els intents judicials i de Madrid per imposar el castellà com a llengua vehicular a les escoles i canviar el sistema d'immersió lingüística. De fet, la consellera va abandonar la reunió en la qual el ministre d'Eduació, José Ignacio Wert, va explicar els continguts d'una reforma que, tal i com va dir al Congrés, té l'objectiu “d'espanyolitzar els nens catalans”.

stats