VIA CATALANA
Política 03/09/2013

C's denuncia el "cost impagable" de la "propaganda" feta pels mitjans públics a la Via Catalana

Jordi Cañas denuncia que "hi ha ciutadans de primera, els de la cadena, i de segona, els que perden el seu treball, els dels problemes de veritat"

R. Tugas / C. Dinarès
1 min
C's acusa Homs d'"intoxicar" en culpar Espanya de les retallades

BarcelonaEl portaveu parlamentari de Ciutadans, Jordi Cañas, ha denunciat aquest dimarts el "cost impagable" de la "campanya de propaganda" feta, segons el diputat, pels mitjans públics a la Via Catalana. Així, ha compartit que l'ANC no ha de pagar les despeses extraordinàries en seguretat o salut de la cadena humana, però ha censurat el suport públic que ha rebut la mobilització. "Si haguessin hagut de pagar una campanya de publicitat com la que els han fet els mitjans públics, això sí que costa diners", ha afirmat Cañas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent de C's ha avançat que preguntaran de nou pel cost de la cobertura mediàtica de la Via Catalana, "però hi ha un cost impagable, la campanya de propaganda". "Sembla que hi ha ciutadans de primera, els de la cadena, i de segona, els que perden el seu treball, els dels problemes de veritat", ha criticat Cañas, ja que creu que algunes protestes no reben tanta atenció com d'altres ni són rebudes per la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, o per Artur Mas. "Hi ha bons catalans i els que no", ha etzibat.

stats