Política 27/03/2014

Jordi Martí (PSC) rep el suport d'Elena i els exconsellers Castells, Tura, Geli i Del Pozo

El manifest de suport a la candidatura de Martí recull la seva "defensa inequívoca del dret a decidir" i els signants veuen en el seu triomf una possibilitat per a la "imprescindible renovació del PSC"

Europa Press
1 min

BarcelonaEls exconsellers socialistes Antoni Castells, Joan Manuel del Pozo, Montserrat Tura i Marina Geli han signat un manifest de suport a la candidatura de Jordi Martí a les primàries del PSC per l'Ajuntament de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El document 'Nosaltres votem Jordi Martí. I tu?', que ja està penjat a la seva web, arriba dos dies abans que es faci la primera volta de les primàries, que tindran lloc dissabte i són obertes a la ciutadania. També han signat el document trenta persones més, entre les quals hi ha el diputat crític del PSC Joan Ignasi Elena, l'exdiputat socialista Toni Comín i el filòsof Josep Ramoneda.

"Els signants estem convençuts que la victòria de Martí a les primàries de Barcelona serà clau per redreçar l'actual deriva d'allunyament del PSC del cor del catalanisme polític", sosté el manifest.

Dret a decidir

Els signants veuen en el triomf de Martí a les primàries una possibilitat per a la "imprescindible renovació del PSC" ja que, segons lamenten, el partit s'està acostant progressivament a la marginalitat en l'escena política catalana. També esgrimeixen que Martí té "una condició d'home d'esquerres, obert a la col·laboració amb la resta de forces progrés, que és una garantia per poder imaginar una nou govern municipal progressista".

Tots els exconsellers que signen el document van assistir divendres de la setmana passada a un acte a Barcelona que va reunir els corrents crítics del partit, on també hi va assistir Martí i la seva rival a les primàries Laia Bonet.

stats