Política 14/01/2018

Jordi Sànchez es mostra "satisfet" per la declaració de dijous i espera "tranquil" la resolució del jutge

Acompanya el tuit d'una fotografia de Soto del Real, on fa gairebé tres mesos que està empresonat

Ara
1 min
Jordi Sánchez, president de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), durant la presentació de l'estudi 'Impacte de la independència en l'empresa'. / ACN

BarcelonaEl diputat electe de Junts per Catalunya i exlíder de l'ANC, Jordi Sànchez, ha fet una piulada a Twitter aquest diumenge en què es mostra "satisfet" per la declaració que va fer dijous davant el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena. Sànchez, empresonat des de fa gairebé tres mesos a Soto del Real, acompanya el tuit d'una fotografia del centre penitenciari i diu que espera "tranquil" la resolució del jutge. La piulada sencera és aquesta: "Estic satisfet de la declaració de dijous. Llum als ulls i força al braç. Ara, esperant tranquil la resolució del jutge".

En la declaració del dijous, Sànchez va demanar la seva excarceració al magistrat argumentant que no va cometre el suposat delicte de sedició que li atribueix. Segons ell, la concentració del 20 de setembre davant la conselleria d'Economia va ser una mobilització pacífica, democràtica i festiva, tot i que hi va haver "possibles excessos d'una minoria" en aixafar dos vehicles de la Guàrdia Civil. També va assegurar, per esvair els dubtes sobre una suposada "reiteració delictiva", que abandonaria l'escó si s'emprenia un altre cop l'estratègia unilateral i la desobediència.

stats