EL FUTUR DELS SOCIALISTES
Política 06/02/2012

Zaragoza: "S'ha demostrat que no és veritat que a Espanya no s'entengui el discurs socialista català"

El nou vocal de l'executiu del PSOE diu que "ha faltat més gent que s'atrevís a no renunciar a aixecar-nos des d'ara" i avisa: "La política a Catalunya la decideix el PSC. Ara i abans"

Joan Rusiñol
1 min
El vocal de l'executiva federal del PSOE José Zaragoza, a l'hotel de Sevilla on es va celebrar el 38è Congrés del PSOE

SevillaEl nou vocal de l'executiu federal del PSOE i qui va ser responsable de la campanya de Carme Chacón, José Zaragoza, afirma en una entrevista a l'ARA que el 49% de suport rebut per l'exministra de Defensa per ser secretària general del partit "demostra que aquella idea d'alguns, segons la qual a Espanya no hi ha gent que entengui el discurs del socialisme català, que una persona catalana no pot liderar un partit en l'àmbit espanyol, no és veritat". Pel que fa a la derrota per pocs vots de la seva candidata, explica que "la majoria ha sigut més conservadora" i ha faltat "una miqueta més de gent que s'atrevís a no renunciar a aixecar-nos des d'ara".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i això, es mostra lleugerament crític amb la conformació de l'executiu federal i de forma velada diu que "ell [Alfredo Pérez Rubalcaba], en el seu discurs, va prometre que faria una proposta d'unitat i ha fet l'executiu que ha fet". "Imagino que una cosa i altra per a ell coincideixen", afegeix. Finalment, quant a la política d'aliances que podria seguir Rubalcaba a Catalunya, Zaragoza sentencia: "La política a Catalunya la decideix el PSC. Ara i abans".

Podeu llegir l'entrevista sencera a l'ARA PREMIUM.

stats