ELECCIONS 25-N
Política 27/11/2012

Duran insisteix que el mandat de CiU és fer una consulta "legal"

El líder d'Unió reclama, en un post al bloc, que ERC i PSC han de ser "responsables" de l'escenari postelectoral, però no fa pública la seva prioritat per pactar

Ara
1 min
Mas i Duran al míting d'aquest dijous al vespre a Tarragona / JAUME SELLART / EFE

BarcelonaEl líder d'Unió i secretari general de CiU, Josep A. Duran i Lleida, assegura en una nova entrada al seu blog que "a l’agenda de CiU hi ha la convocatòria d’una consulta legal, però també hi ha el govern del dia a dia per prendre les mesures obligades –i en algun cas necessàries– per sortir de la crisi. No s’hi val a dir que ens donen suport per la convocatòria i no pel dia a dia, ni a l’inrevés". És un missatge de "responsabilitat" dirigit cap a ERC i cap al PSC, segona i tercera força al Parlament, amb qui la federació vol establir converses estables de cara a aquesta legislatura.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En tot cas, Duran no fa públiques les seves preferències de pacte i considera que el 2103 i el 2014 estaran novament marcats per l'austeritat. De fet, ja hi ha dirigents de CiU que parlen d'una retallada del 20% del pressupost per al proper any.

stats