Política 11/02/2014

Duran carrega contra Tremosa i creu que "no tindria sentit" deixar fora Sedó de la llista a Europa

El líder d'Unió retreu a l'eurodiputat de CDC que "hagi fet córrer informacions que no són certes" sobre el representant d'Unió al Parlament Europeu

Oriol March
1 min

BarcelonaEl líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha carregat aquest dimarts, en una entrevista a 'El Matí de Catalunya Ràdio', contra l'eurodiputat de CDC, Ramon Tremosa. "Ha fet córrer informacions sobre l'eurodiputat d'Unió, Salvador Sedó, que no són certes", ha assenyalat Duran, al mateix temps que lamentava que Tremosa hagi fet cartes a la Comissió Europea per tal que es posicioni sobre el procés català. "Preferiria que no hi hagués constància escrita d'aquests assumptes", ha apuntat el dirigent democristià.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran, en ple debat intern a CiU sobre qui ha de liderar la llista de la federació al Parlament Europeu, ha assenyalat que "no tindria sentit" deixar fora Sedó de la llista als comicis del proper 25 de maig. "Seria un fracàs no posar-se d'acord sobre la candidatura", ha alertat el líder d'Unió, a qui faria "il·lusió" encapçalar la llista tot i considerar-ho inviable en aquests moments. "Si no ens poséssim d'acord amb la llista, podria anar de número u d'Unió", ha aventurat el dirigent democristià en un escenari hipotètic.

stats