Política 11/09/2017

L’alcalde de Tarragona, escridassat a l’ofrena floral a Rafael Casanova

Ballesteros insisteix que no cedirà espais per al referèndum i critica que la Generalitat “passi la pilota” als ajuntaments

Dani Revenga
1 min
L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, escridassat per la Diada

TarragonaL’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha estat rebut amb crits i pancartes a l’acte institucional de la Diada a la ciutat, l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova. Desenes de persones l’han escridassat per la seva negativa a cedir els espais municipals per al referèndum sobre la independència de l’1 d’octubre. Els concentrats han mostrat pancartes amb els lemes "Volem votar" i "Votar és democràcia", estelades i urnes de cartró.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de l’acte, Ballesteros ha confirmat que no cedirà espais municipals per a la celebració del referèndum de l’1 d’octubre. El batlle, que ha assegurat que ja s’ha adreçat al Govern amb una carta “molt respectuosa”, ha justificat que les resolucions del Tribunal Constitucional no deixen “lloc a dubtes”.

L’alcalde de Tarragona ha criticat que la Generalitat hagi “passat la pilota” als alcaldes perquè si vol, ha dit, pot fer qualsevol consulta als més de 50 col·legis de la seva propietat. “Crec que el que volen és traslladar o compartir pressions i responsabilitats, i això no és exactament digne d’un govern de Catalunya”, ha etzibat.

stats