Política 22/12/2018

Llibertat amb càrrecs per a nou dels detinguts ahir en les protestes pel 21-D

A cinc dels detinguts se'ls ha retirat el passaport i prohibit sortir del país

Ara
1 min
La jornada se salda amb tretze detinguts

BarcelonaNou joves detinguts ahir a Barcelona acusats de desordres públics, atemptat a l'autoritat i danys durant les protestes per la celebració del consell de ministres a la capital catalana han quedat aquesta tarda en llibertat amb càrrecs, alguns amb mesures cautelars.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha informat el TSJC en un comunicat, el titular del jutjat d'instrucció número 14 de Barcelona, en funcions de guàrdia, ha pres declaració a dos dels detinguts: un ha quedat en llibertat sense cap mesura cautelar i l'altre amb obligació de compareixença periòdica, retirada de passaport i prohibició de sortida del territori. Tots dos estan investigats dins d'una causa oberta per desordres públics i atemptat a l'autoritat.

Al jutjat d'instrucció número 15, també en funcions de guàrdia, han prestat declaració cinc dels detinguts i tots han quedat en llibertat provisional, amb mesures cautelars per a dos d'ells: compareixença periòdica, retirada de passaport i prohibició de sortida del territori. Tots cinc estan investigats dins d'una causa oberta també per desordres públics i atemptat a l'autoritat.

Dos més dels detinguts han comparegut al jutjat d'instrucció número 16, també en funcions de guàrdia, i tots dos han quedat en llibertat provisional amb obligació de compareixença periòdica davant del jutge, retirada de passaport i prohibició de sortida del territori. Tots dos també estan investigats en una causa oberta per desordres públics i atemptat a l'autoritat.

Tres detinguts més en la jornada de protestes d'ahir a l'Ampolla (Baix Ebre) acusats de tallar carreteres ja van quedar en llibertat, dos d'ells ahir i l'altre avui, a l'espera del judici per desordres públics i danys.

stats