Política 22/12/2018

Llibertat amb càrrecs per a nou dels detinguts ahir en les protestes pel 21-D

A cinc dels detinguts se'ls ha retirat el passaport i prohibit sortir del país

Ara
1 min
La jornada se salda amb tretze detinguts

BarcelonaNou joves detinguts ahir a Barcelona acusats de desordres públics, atemptat a l'autoritat i danys durant les protestes per la celebració del consell de ministres a la capital catalana han quedat aquesta tarda en llibertat amb càrrecs, alguns amb mesures cautelars.

Segons ha informat el TSJC en un comunicat, el titular del jutjat d'instrucció número 14 de Barcelona, en funcions de guàrdia, ha pres declaració a dos dels detinguts: un ha quedat en llibertat sense cap mesura cautelar i l'altre amb obligació de compareixença periòdica, retirada de passaport i prohibició de sortida del territori. Tots dos estan investigats dins d'una causa oberta per desordres públics i atemptat a l'autoritat.

Al jutjat d'instrucció número 15, també en funcions de guàrdia, han prestat declaració cinc dels detinguts i tots han quedat en llibertat provisional, amb mesures cautelars per a dos d'ells: compareixença periòdica, retirada de passaport i prohibició de sortida del territori. Tots cinc estan investigats dins d'una causa oberta també per desordres públics i atemptat a l'autoritat.

Dos més dels detinguts han comparegut al jutjat d'instrucció número 16, també en funcions de guàrdia, i tots dos han quedat en llibertat provisional amb obligació de compareixença periòdica davant del jutge, retirada de passaport i prohibició de sortida del territori. Tots dos també estan investigats en una causa oberta per desordres públics i atemptat a l'autoritat.

Tres detinguts més en la jornada de protestes d'ahir a l'Ampolla (Baix Ebre) acusats de tallar carreteres ja van quedar en llibertat, dos d'ells ahir i l'altre avui, a l'espera del judici per desordres públics i danys.

stats