Política 18/02/2018

Vídeo accidental d'unes amenaces per uns llaços grocs a Pineda de Mar

Un home agredeix un manifestant que havia participat en una marxa per la llibertat dels presos

Mireia Esteve
1 min

Barcelona"Li molesten aquests llaços grocs?" El Bernat, un dels manifestants que ha participat en la marxa per la llibertat dels presos organitzada aquest diumenge al matí a Pineda de Mar i Calella, s'ha dirigit amb aquesta pregunta a un home que arrencava tots els llaços grocs que els integrants de la marxa havien enganxat al passeig Marítim de Pineda. Segons ha explicat el mateix Bernat a l'ARA, l'home se li ha acostat quan ha sentit la pregunta i ha vist que intentava fer-li una fotografia: "Venia a agredir-me".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sense voler, en comptes de fer la fotografia de l'home que arrencava els llaços, se li ha disparat el vídeo i ha començat a gravar els insults i amenaces que, segons explica el manifestant, li ha llançat de seguida. Quan ha vist aquesta actitud, el Bernat ha decidir continuar gravant, mentre l'home s'anava posant cada cop més agressiu i ha arribat a clavar-li una empenta. Aquest és el vídeo dels fets que ha gravat el Bernat gairebé accidentalment (ja que la seva intenció inicial era fer una fotografia) i que el seu fill Pau (@CasesPau) ha penjat a les xarxes:

Tot i que assegura que ha sigut agredit per l'home que arrencava els llaços, el Bernat ha decidit no denunciar-lo: "La meva denúncia és no denunciar-lo", ha dit a l'ARA.

stats