Política 15/09/2016

El PP, sobre Barberá: "No és exemplar mantenir-se en l'escó per gaudir d'una posició d'aforament"

El vicesecretari sectorial popular, Javier Maroto, diu que la senadora està fent mal al partit i les institucions

Ara
1 min
El vicesecretari de Sectorial del PP, Javier Maroto, en un acte aquest diumenge a Vitòria. EFE

BarcelonaMalestar al PP per la decisió de Rita Barberá de mantenir el seu escó al Senat i les conseqüències que això pugui tenir de cara a les negociacions per a la investidura de Mariano Rajoy o les eleccions basques i gallegues del 25-S. Malgrat que l'exalcaldessa de València, amb una causa oberta per ser investigada sobre un presumpte delicte de blanqueig, va deixar ahir la seva militància al partit, els populars asseguren que hauria d'haver fet un pas més.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El vicesecretari sectorial de la formació, Javier Maroto, ha assegurat aquest dijous a RNE que "no és exemplar mantenir-se en l'escó només per gaudir d'una posició d'aforament", i ha afegit: "[Barberá] Diu que no vol fer mal partit ni a les institucions, però lamentablement estem comprovant un dia rere l'altre que no és així".

Maroto ha insistit que la senadora no està actuant amb "exemplaritat i dignitat" i ha assegurat que, de no haver-se donar de baixa "per voluntat pròpia", hauria sigut expulsada del partit. "El partit hauria fet el mateix que ja va fer amb els membres del seu antic equip municipal", ha argumentat.

stats