Política 05/09/2013

Mas creu que el rol de PSC i PP en el cas Método 3 "té mala aparença"

El president evita parlar de "conxorxa" contra CiU però reconeix que a socialistes i populars els podia interessar malmetre la imatge de CiU a les portes de les eleccions del 2010

Ara
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat aquest dijous que el paper del PSC i el PP en el cas Método 3 "té mala aparença". Mas ha evitat parlar de "conxorxa" contra CiU, com sí que ho han fet companys seus de partit que apunten a una possible entesa entre la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, i l'exsecretari d'organització del PSC José Zaragoza per treure draps bruts dels nacionalistes a les portes de les eleccions del 2010 que van portar Mas a la presidència de la Generalitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Però sí que ha reconegut que "les sospites i els indicis" que afecten socialistes i populars no tenen bon aspecte. Mas ha recordat en una entrevista a Catalunya Ràdio que CiU havia de guanyar aquelles eleccions i tant al PSC −per no perdre el Govern− com al PP −per evitar una majoria molt àmplia dels nacionalistes− els podia interessar malmetre la imatge de CiU.

Pel que fa als casos de corrupció que enfosqueixen la política catalana i espanyola, ha reiterat que és partidari que "surti tot" el que hi pugui haver per fer net. Però ha remarcat que en la política no tot són "cigrons negres", sino que hi ha molta més gent que s'hi dedica sense estar tacada per la corrupció.

stats