Política 07/11/2013

Mas-Colell acusa l'Estat de tancar l'aixeta per pagar les farmàcies

El conseller d'Economia denuncia la "bufetada" que representa no rebre 1.700 milions del FLA promesos inicialment a la Generalitat

Ara
1 min

BarcelonaEl conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha acusat aquest dijous el govern espanyol de tancar l'aixeta per pagar els deutes a les farmàcies. Des del Parlament, Mas-Colell ha replicat així a la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, que ha culpat el Govern de desviar cap a Universitats 101 milions d'euros del fons de liquiditat autonòmic (FLA) que inicialment havien de destinar-se al sector sanitari. Una acusació que el conseller ha titllat de "demagògica".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Com a resposta, Mas-Colell ha denunciat la "bufetada" que ha representat el fet que l'Estat hagi escatimat 1.700 milions d'euros del FLA que havia de rebre Catalunya. Aquest cop tan sever per a les arques de la Generalitat, segons Mas-Colell, ha obligat a "refer els plans de tresoreria" i prioritzar el pagament de nòmines i concerts sanitaris i socials. "Malauradament, els proveïdors no podran cobrar a 30 dies perquè no hi ha liquiditat", ha assegurat.

stats