Política 16/04/2013

Lucena: "No és seriós que dos consellers diguin coses contràries en menys de 24 hores"

El portaveu dels socialistes al Parlament apunta que la polèmica pot ser fruit de la mala relació entre Gordó i Homs o bé a l'acció d'un Govern que "comença a semblar el camerino dels germans Marx"

Sara González
1 min

BarcelonaEl portaveu del PSC al Parlament, Maurici Lucena, ha assegurat que "no és seriós que dos consellers tan notables diguin coses contradictòries en menys de 24 hores". Lucena ha argumentat que la causa d'aquest creuament de declaracions entre Germà Gordó i Francesc Homs podria ser, per una banda, fruit de la mala relació que tenen entre ells els dos consellers; però ha dit que també podria ser fruit d'un Govern que "comença a semblar el camerino dels germans Marx".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Lucena ha lamentat també que el pacte de governabilitat no funcioni per acordar els pressupostos i que s'estiguin aplicant uns pressupostos "a l'ombra". De fet, ha dit que el departament de Territori està treballant amb una retallada del 25%. "Tenim un pressupost a l'ombra, que és el prorrogat amb el qual la Generalitat opera tots els dies", ha afirmat el dirigent socialista.

stats