Política 05/08/2015

La meitat dels municipis del Baix Llobregat s'han adherit a l'AMI

Europa Press
1 min

Sant Feliu de LlobregatLa meitat dels municipis de la comarca del Baix Llobregat s'han adherit a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) gràcies a mocions promogudes pels grups municipals de CiU o ERC. Segons ha informat ERC del Baix Llobregat, fins al moment ja s'han adherit a l'AMI un total de 15 dels 29 municipis de la comarca, la majoria amb alcalde de CiU o ERC.

Els municipis del Baix Llobregat adherits a l'AMI són: Begues, Castelldefels, Castellví de Rosanes, Collbató, Corbera de Llobregat, el Papiol, la Palma de Cervelló, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Pallejà, Sant Climent de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts i Torrelles de Llobregat.

Entre els municipis amb més de 25.000 habitants del Baix Llobregat, Martorell, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts i Castelldefels s'han unit a l'associació independentista.

En canvi, els dos municipis més poblats de la comarca, Cornellà de Llobregat i Sant Boi de Llobregat, i altres ciutats com Gavà i Esplugues de Llobregat, on el PSC té majoria, han rebutjat sumar-se a l'AMI després debatre-ho als seus plens municipals.

stats