Política 02/02/2014

"Navarro de vegades és un incomprès": el míting de la presidenta andalusa i el líder del PSC en 10 frases

Els dos dirigents socialistes han reconegut que han tingut diferències per la defensa del dret a decidir

Sara González
2 min
Pere Navarro i Susana Díaz a l'acte del PSC a l'Hospitalet del Llobregat / ACN

L'Hospitalet de LlobregatTant la presidenta d'Andalusia, Susana Díaz, com el primer secretari del PSC, Pere Navarro, han reconegut que en els darrers mesos han mantingut punts de vista diferents sobre el procés que es viu a Catalunya. Aquest diumenge, però, han exhibit unitat. A continuació, les deu frases més destacades del míting de l'Hospitalet de Llobregat.

La presidenta d'Andalusia, Susana Díaz:

"Que no ens separin, que no ens divideixin ni ens obliguin a triar la nostra identitat. Si Catalunya se separa, què els direm als catalans de pares que van venir de fora? Que són fills d'estrangers?".

"Navarro de vegades és un incomprès, però té el coratge de fer el més difícil: defensar un model federal que garanteixi la igualtat dels ciutadans visquin on visquin respectant la singularitat de cada territori".

"Em rebel·lo davant els separadors i els separatistes. Estem davant d'un xoc de trens entre els que volen portar Catalunya a la soledat i els que volen enfrontar Espanya i Catalunya".

"A Andalusia hem acomplert l'objectiu de dèficit protegint els qui més ho necessiten".

"Els socialistes espanyols necessitem els socialistes catalans. El futur necessita una alternativa d'esquerres".

El primer secretari del PSC, Pere Navarro:

"Aquells que es barallen tant amb les banderes després es posen d'acord en el model de societat en què uns ciutadans tenen més drets que uns altres".

"Alguns comparen el nostre discurs amb el del PP quan és just el contrari".

"Fa vuit anys que el PP recollia signatures en contra de Catalunya. Hi ha qui busca vots a canvi d'enfrontar pobles i de la lluita de banderes".

"Tenim els pitjors presidents en el pitjor moment".

"L'independentisme és una opció legítima, però ens han de dir la veritat".

"Amb la Susana hem discutit coses vivament, però hem sabut tractar les diferències i arribar a un acord per tenir un únic projecte per a Espanya".

stats