Política 23/07/2013

Navarro es resisteix a comparèixer per Método 3 i acusa CiU de "confondre la gent"

El primer secretari del PSC es nega a acceptar que se'l situï "en peu d'igualtat" amb Mas pel cas Palau i amb Rajoy pel cas Bárcenas

Acn
1 min
A LA RECERCA DE VEU PRÒPIA
 El primer secretari del PSC, Pere Navarro, va prometre ahir als quadres del partit que seguiran votant  el mateix al Parlament que al Congrés de Diputats. Aquestes paraules arriben l'endemà que fracassés l'intent de signar  un protocol amb el PSOE que atorgués veu pròpia al PSC.

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, s'ha mostrat "indignat" amb CiU per exigir-li que comparegui al Parlament pel cas de Método 3 després que la jutgessa del cas ha imputat la gerent dels socialistes, Lluïsa Bruguer. Segons Navarro, CiU només pretén "confondre la gent" i llançar "cortines de fum" amb la intenció de "tapar les seves vergonyes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro ha insistit que el PSC "no té res a veure" amb els espionatges de Método 3 i ha assegurat que es creu l'exsecretari d'organització José Zaragoza i la gerent del partit quan asseguren que no són els responsables d'haver encarregat la gravació d'una conversa al restaurant La Camarga entre la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola. "I com que me'ls crec, poso la mà al foc", ha dit Navarro, que ha garantit que el PSC "no té res a veure amb Método 3".

Per rebutjar la seva compareixença, ha argumentat que no se'l pot posar "en peu d'igualtat amb Artur Mas pel cas Palau ni amb Mariano Rajoy pel cas Bárcenas". "Quan succeeix la gravació, jo no tinc cap responsabilitat en el partit, només sóc el secretari d'Universitats i Recerca i alcalde de Terrassa", s'ha defensat.

stats