Política 26/06/2015

Pablo Iglesias ironitza sobre Mas i Rajoy cantant una estrofa de Pimpinela a Badalona

El líder de Podem contraposa el sobiranisme que defensa el president de la Generalitat amb el que practiquen Ada Colau o Manuela Carmena

Ara
1 min

BarcelonaEl líder de Podem, Pablo Iglesias, es va atrevir a cantar en el míting d'aquest dijous a Badalona una estrofa de Pimpinela per ironitzar sobre Mas i Rajoy. Iglesias va contraposar el sobiranisme que defensa el president de la Generalitat amb el que practiquen Ada Colau o Manuela Carmena. Iglesias també va enviar un dard a Pedro Sánchez, a qui va retreure que utilitzi la bandera ara i s’oblidés del “patriotisme” quan el PSOE va pactar la reforma de l’article 135 de la Constitució.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rebut amb crits de "Sí se puede" a l'amfiteatre del Parc del Sol de Llefià després de reunir-se amb la nova alcaldessa, Dolors Sabater-, Iglesias va defensar que una coalició de l’esquerra alternativa és possible i que té serioses opcions de guanyar els comicis del 27-S. "Mas està preocupat per l’eix del Sí se puede. Ens posarem d’acord i sortirem a guanyar les eleccions", va afirmar el líder de Podem, que no va descartar utilitzar aquesta marca als comicis si cal. Iglesias va recalcar, però, que la defensa de la "unitat popular" no es pot fer des de "coalicions de partits". "El canvi polític té a veure amb escoltar la gent", va insistir.

stats