TENSIÓ PSC-PSOE
Política 28/02/2013

El PSOE respon a l'advertència de Navarro a Chacón i demana al líder del PSC que "no afegeixi més errors" als que ja ha fet

Diu que el vincle entre PSOE i PSC no pot servir per "donar ales a l'independentisme"

Acn
1 min
Valeriano Gómez dóna per fet que no es podrà assolir l'objectiu de crear 35.000 llocs de treball aquest any.

MadridL'exministre d'Ocupació, Valeriano Gómez, ha respost aquest dijous a les manifestacions del primer secretari del PSC, Pere Navarro, que ha advertit a Carme Chacón que no podrà ser candidata pels socialistes catalans si no assumeix el dret a decidir. Des del Congrés, Gómez ha demanat a Navarro que "no afegeixi més errors als que ja s'han comès" en el passat i li ha recordat que els vincles entre el PSOE i el PSC no poden consistir en "una estratègia que en el fons dóna ales al projecte independentista".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Gómez, que ja va ser una de les veus més crítiques amb el PSC a la reunió d'aquest dimarts, prèvia al trencament de la disciplina de vot per part dels socialistes catalans, ha qualificat de "greu error" la decisió del PSC i ha afirmat que el partit que unificava "la tradició socialista i obrera a Catalunya" no es pot convertir en una "tradició de donar ales a projectes de secessió i independència". D'aquesta manera, l'exministre respon a les declaracions que Navarro ha fet en una entrevista a Efe.

Segons l'exministre, el llaç entre el PSC i el PSOE "no pot consistir a mantenir una estratègia que en el fons dóna ales al projecte independentista a Catalunya" i que està "protagonitzat per dos partits".

"Ja hem dit que hi ha d'haver una revisió del protocol després de 35 anys, però ara no és el moment d'afegir error sobre error", ha sentenciat.

Segons Gómez, el que toca ara és "discutir i parlar de com fem sostenible quelcom que ha estat una de les peces de l'engranatge polític a Espanya, que és un partit socialista fort a Catalunya i a Espanya".

stats