Política 07/06/2013

Els Pets s'expliquen: els motius pels quals no seran al 'Concert per la llibertat'

El grup de Constantí fa públic un comunicat al seu Facebook perquè molta gent a la xarxa es preguntava per la seva absència en l'acte programat per al dia 29 al Camp Nou

Ara
1 min
Joan Reig, Lluís Gavaldà i Falin Cáceres són Els Pets des del 1985.

BarcelonaAl 'Concert per la llibertat', organitzat per l'ANC i Òmnium Cultural entre d'altres entitats, hi participen una seixantena de grups, entre els quals no hi ha Manel, Els Pets, Mishima i d'altres. Aquests són alguns dels noms d'artistes que han trobat a faltar els espectadors potencials del concert, i la xarxa se n'ha fet ressò. Per això Els Pets han decidit aclarir el seu cas i han penjat un comunicat al seu Facebook.

El motiu pel qual no seran al Camp Nou el dia 29 és, simplement, que estaran "tancats enregistrant el nou disc". Segons el grup de Constantí, "preparar una actuació digna demanava uns dies d'assajos" que "malauradament" no tenen. Asseguren que no poden aturar tres dies l'enregistrament del disc.

Manel, de concert a Burjassot / Mishima, amb el teclista al PopArb

actuen el mateix dia 29 a Burjassot

Marc Lloret, al PopArb

De fet, un cop d'ull al cartell del festival d'Arbúcies podria explicar altres absències que alguns espectadors poden haver notat en la llista, molt llarga, de participants en el 'Concert per la llibertat'.

stats