ELECCIONS MUNICIPALS
Política 04/05/2015

Rahola presentarà Alfred Bosch en un acte aquest dimecres

El candidat d'ERC a Barcelona explica que la periodista ho farà "des de l'amistat i la neutralitat informativa" i que no participarà en la seva campanya

Ara
1 min
Pilar Rahola

BarcelonaLa periodista Pilar Rahola presentarà el candidat d'ERC per Barcelona, Alfred Bosch, en un acte dimecres, segons ha confirmat el mateix cap de llista republicà aquest dilluns. Tot i això, el dirigent polític ha explicat que ho farà "des de l'amistat i la neutralitat informativa" i que Rahola no participarà activament en la campanya, atès que no forma part del registre dels voluntaris de la candidatura ni és afiliada al partit. "No hi ha cap vinculació, em presentarà en una xerrada sobre economia", s'ha limitat a exposar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La periodista ja va ser regidora d'ERC el 1995, malgrat que aviat va abandonar el partit de la mà d'Àngel Colom per fundar el Partit per la Independència. Prèviament, també havia estat escollida diputada al Congrés pels republicans el 1993. El 2010 va escriure un llibre sobre el que seria president de la Generalitat, Artur Mas, 'La màscara del rei Artur', i ara forma part del Consell Assessor de la Transició Nacional.

stats