PLE DEL PARLAMENT
Política 23/02/2011

Interpel·lats per les retallades pressupostàries

Els ajustos que els consellers han anunciat en les comissions parlamentàries arriben al ple. Tant en la sessió de control com en el torn d'interpel·lacions hi ha previstes preguntes de l'oposició al Govern sobre les retallades

Redacció
1 min
Al consell executiu d'ahir es va decidir parlar dels 29 traspassos pendents l'1 de març, una reunió a la qual assistirà Duran Lleida.

BarcelonaEl PSC vol saber les prioritats del Govern en matèria d'infraestructures i també "la política general d'educació amb relació a la retallada pressupostària", punt en què coincideix amb ICV, que també preguntarà pels ajustaments en el departament d'Irene Rigau. Els socialistes també preguntaran el mateix respecte de Salut, i el PP planteja una interpel·lació sobre "les retallades pressupostàries", en general.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquestes preguntes, previstes en l'ordre del dia per a la sessió de control d'aquest dimecres, i les interpel·lacions anunciades assenyalen el camí que seguirà el ple del Parlament que comença aquest dimecres a les deu.

Les finances seran un tema central però també ho serà la qüestió nacional: ERC té prevista una interpel·lació al Govern sobre "el nou model de finançament basat en el concert econòmic". I Solidaritat Catalana abordarà directament l'executiu sobre les consultes populars sobre la independència, just dies després que Artur Mas hagi avançat que és possible que voti en la consulta de Barcelona i que Duran i Lleida ho hagi descartat al·legant que el 10 d'abril serà fora de Catalunya.

stats