Política 01/12/2013

"Mas no sap on va, Rajoy no vol anar enlloc i nosaltres volem canviar la Constitució cap al federalisme": el discurs de Rubalcaba en 10 frases

El líder del PSOE ha fet una crida a exhibir amb orgull el segell socialista

S.g.
1 min
Pere Navarro i Alfredo Pérez Rubalcaba aquest diumenge a Barcelona / EFE

BarcelonaEl secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha estat l'encarregat de concloure la setmana federal que ha impulsat Pere Navarro. El líder dels socialistes ha fet un discurs en defensa de la reforma constitucional en sentit federal i ha erigit el seu partit com la solució per frenar el centralisme del PP i l'opció independentista que creix a Catalunya. Aquestes són deu de les frases més destacades del seu discurs:

  1. "Mas no sap on va, Rajoy no vol anar enlloc i nosaltres volem canviar la Constitució cap al federalisme".
  2. "No som nacionalistes, som socialistes. En amor i defensa de la Catalunya i l'Espanya plural no ens guanya ningú".
  3. "Dono les gràcies a Pere Navarro. Si no s'hagués encaparrat a defensar amb tenacitat el seu projecte, no estaríem parlant de federalisme".
  4. "El dia 6 hem de celebrar amb orgull la nostra Constitució".
  5. "Davant un problema de convivència, s'ha de seure a parlar i canviar les normes, per això volem canviar la Constitució".
  6. "Els socialistes pretenem que aquells que no vau votar la Constitució tingueu ara el mateix dret a decidir en quina Espanya voleu viure".
  7. "La triple fractura amb Catalunya, Espanya i Europa no és un camí per sortir de la crisi, és mesquí i tortuós, un camí impossible. Nosaltres no som nacionalistes, som socialistes".
  8. "Estimem el PSC tal com és. I des del respecte, afecte i carinyo us demano que recordem aquests 35 anys d'història conjunta amb orgull".
  9. "Un partit que ha delinquit es permet convertir en delinqüents els ciutadans que volen fer ús de les seves llibertats", en referència a la llei de seguretat ciutadana que vol impulsar el PP.
  10. "La política social i econòmica del PP és una reforma constitucional en B".
stats