POLÍTICA
Política 30/06/2014

Suport implícit de Portabella a Amorós en les primàries d'ERC de Barcelona

Considera que "trepitjar carrer és molt important si vols fer política municipal", una tasca que Amorós "fa anys que fa"

Ara
1 min

BarcelonaEl líder del grup municipal d'ERC a Barcelona, Jordi Portabella, ha donat implícitament el seu suport a Oriol Amorós -durant anys, un dels seus homes de confiança- en el procés de primàries en què es juga davant Alfred Bosch el primer lloc de la llista dels republicans a les eleccions municipals del 2015. "Trepitjar el carrer és molt important si vols fer política municipal", ha considerat Portabella, que ha afegit que "aquest treball de fons l'Oriol Amorós ja fa anys que fa".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista aquest dilluns a La Xarxa, però, Portabella ha volgut mantenir certa distància amb el procés de primàries i ha evitat donar suport explícit a cap dels dos candidats. Ho farà públic, diu, en una roda de premsa d'aquí a uns dies i quan hagi escoltat totes les propostes.

Pacte de candidats

En tot cas, Jordi Portabella s'ha mostrat convençut que les primàries se celebraran, i qualsevol eventual acord arribaria sempre després del procés intern. "Si hi ha pacte entre els dos candidats, vindrà després. Veig els dos candidats molt ferms en la voluntat d'arribar fins el final".

stats