Política 24/03/2011

Portabella proposa reindustrialitzar Barcelona per crear 50.000 llocs de treball

El candidat d'ERC a Barcelona ha demanat més poder polític per a la ciutat perquè és la millor manera de sortida de la crisi

Pere Martí
1 min

BarcelonaEn una conferència pronunciada al Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, Portabella ha anunciat que la primera prioritat de la seva formació serà la sortida de la crisi i com a proposta concreta ha assegurat que impulsarà des de l'Ajuntament la reindustrialització de la ciutat per aconseguir crear 50.000 llocs de treball. Durant la seva intervenció ha recordat que Barcelona tenia el 2007 50 mil aturats i ara en té més de cent mil i que per tant cal una actuació urgent en aquest terreny, perquè la crisi està tenint efectes "desastrosos" sobre la ciutat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

També ha apostat per potenciar basats en el coneixement i el valor afegit, sectors que ens permetin competir internacionalment, com les empreses farmacèutiques, la biotecnologia i les empreses relacionades amb la mobilitat. Finalment, per evitar que Barcelona es converteixi en una ciutat de segona, ha defensat la necessitat de més poder polític per poder defensar que les grans empreses es quedin a la ciutat.

La intervenció de Portabella forma part d'un cicle de conferències del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona en què hi col·labora el diari ARA.

stats