Política 25/07/2017

El portaveu dels Mossos afirma que els agents obeiran els seus caps davant l'1-O

Albert Oliva no ha volgut avançar quina serà l'actuació dels treballadors del cos en cas que arribi una ordre judicial contrària a la celebració del referèndum

Efe
1 min
El portaveu dels Mossos, Albert Oliva, en una roda de premsa

BarcelonaEl paper dels Mossos d'Esquadra durant l'1 d'octubre és un dels elements que més incertesa provoca de cara a la celebració del referèndum. El conseller d'Interior, Joaquim Forn, ha repetit en diverses ocasions que el cos garantirà que la jornada s'esdevingui amb "seguretat i normalitat" i aquest dimarts ha parlat sobre la qüestió el portaveu de la policia catalana, Albert Oliva.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a la Cadena SER, Oliva ha assegurat que els agents esperaran a rebre ordres dels seus superiors jeràrquics abans d'intervenir en cas que existeixi una ordre judicial contrària a la celebració del referèndum. Si la consigna dels tribunals contradiu les que pugui donar la Generalitat, Oliva ha garantit que els policies faran el que els ordenin els seus càrrecs superiors.

"Veurem quina explicació es dona, qui la dona o com la dona i què és el que acaba passant. No entrarem ara a valorar cap situació de futur", ha indicat el portaveu.

stats