Política 18/01/2015

El PP assegura que el 27-S més que un avançament electoral és un pas enrere del govern de Mas

Alberto Fernández Díaz denuncia que els presidents de CiU i ERC prioritzen crear estructures d'estat abans que treure Catalunya de la crisi

Acn
1 min
El líder del PP a l'ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz / ACN

BarcelonaEl president del grup municipal del Partit Popular Català (PPC) a l 'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, considera que "la data del 27-S no és un avançament electoral, és un pas enrere en el govern d'Artur Mas". Afirma que aquest serà el "pretext" del també líder de CiU de "posar l'accent durant els pròxims mesos a favor de la independència, i no a prendre les decisions necessàries per tal que Catalunya, al costat d'Espanya, surti de la crisi", ha afegit en una atenció als mitjans al barri de Sant Antoni de Barcelona. Fernández Díaz estén aquest retret al president d'ERC, Oriol Junqueras, a qui també acusa de "prioritzar" la creació d'estructures d'Estat.

El cap del PP a Barcelona ha afegit que Artur Mas "posa de manifest el seu allunyament de la realitat", ja que "segueix apostant per la independència" malgrat "la crisi econòmica, la situació d'emergència i, ara, l'alarma en matèria de seguretat", ha indicat. Posa com a exemple que Mas i Junqueras han anunciat l'aprovació d'uns pressupostos "de manera immediata" en els quals "defineixen com a prioritat les estructures d'estat" més que no pas "estructurar la societat perquè Catalunya, al costat d'Espanya, pugui sortir de la crisi", ha declarat.

Finalment, Alberto Fernández Díaz es qüestiona perquè es diu que Oriol Junqueras és cap de l'oposició "quan en realitat és el president a l'ombra, ja que Mas està supeditat a les polítiques d'ERC", ha conclòs.

stats