ARA CONTROL
Política 30/01/2012

El programa de CiU descartava introduir la taxa turística

El conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, i el conseller d'Agricultura i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, se situen al grup dels consellers amb puntuacions més baixes. La nota mitjana de l'executiu és de 16 sobre 100

Ara
1 min
El programa de CiU descartava introduir la taxa turística

BarcelonaEl departament d'Empresa i Ocupació, ha centrat els seus esforços en la reforma del Servei d'Ocupació de Catalunya, tal i com figurava al programa electoral de CiU. Però el grau d'acompliment i els avenços són menys clars en altres punts, com ara la introducció d'una taxa turística que el programa deia precisament que no imposaria. El titular del departament, Francesc Xavier Mena, aconsegueix un grau d'acompliment d'un 11 sobre 100 i passa a formar part de les puntuacions més baixes dels membres del Govern.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Encara un punt per sota se situa el conseller d'Agricultura i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, que, fortament afectat per les retallades pressupostàries, ha impulsat mesures de simplificació administrativa.

Amb tots els departaments ja analitzats, la nota mitjana que obté el Govern segons l'Ara Control és de 16 punts sobre 100.

Podeu llegir l'anàlisi sencer a l'Ara Premium.

Enllaç al portal de l'ARA CONTROL.

stats