Política06/03/2014

El PSC demana que es destinin partides de les escoles d'elit a les beques menjador

Al ple de la pobresa, els socialistes també demanaran que tothom qui compleix els requisits cobri la renda mínima i que es fixi un PIRMI enrgètic

Sara González

BarcelonaEl PSC afrontarà el ple de la pobresa que se celebrarà la semana vinent al Parlament amb tres objectius bàsics fixats a l'horitzó: garantir les beques menjador, que tothom qui compleix els requisits cobri la renda mínima i que no es produeixin talls de subministrament a les famílies que no poden pagar les factures.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho ha explicat la diputada del PSC, Eva Granados, que ha insistit en la necessitat de moure partides pressupostàries per garantir algunes d'aquestes mesures. Com a exemple ha posat els prop de 24 milions que es destinen a les escoles que segreguen per sexes. Al seu parer, aquests diners que ara es dediquen a escoles on hi van nens de famílies benestants podrien destinar-se a garantir almenys un àpat als nens de famílies amb greus dificultats econòmiques. "Els recursos hi són, ara falta la voluntat", ha assegurat la dirigent socialista.

Cargando
No hay anuncios

Per garantir la renda mínima i el que el PSC ha batejat com el ''PIRMI energètic'', els socialistes reconeixen que cal una reforma fiscal o buscar fórmules per aconseguir més ingressos. Una d'elles, ha proposat, podria ser recular per recuperar l'impost de successions d'abans que fos reformat pel tripartit.