Política 28/11/2014

Iceta anima la militància a "treballar de valent" per aconseguir un PSC "fort"

"Recuperarem la confiança dels ciutadans si veuen que tenim les idees clares", assegura el líder dels socialistes en una missiva

Ara
1 min

BarcelonaEn temps especialment difícils per a un PSC que segueix patint un degoteig de baixes, el primer secretari, Miquel Iceta, ha volgut enviar un missatge a la seva militància per insuflar-li moral. "Miquel Iceta us transmet un missatge d’ànims i de coratge per reconstruir el nostre projecte i tornar a guanyar la confiança de la ciutadania", assegura el líder socialista adreçant-se als seus quadres.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

I és que aquest dissabte el partit afronta la primera jornada amb els alcaldables i caps de programes electorals en plena vigília de la presentació del nou partit dels socialistes sobiranistes. "El PSC us necessita a tots i a totes forts i disposats a treballar de valent pels nostres objectius, inspirats en els valors que compartim. Orgullosos d’una història de servei als nostres conciutadans i conciutadanes, al nostre país", assegura Iceta, que reconeix que els socialistes necessiten "un partit més fort" per reconnectar amb la societat catalana.

"Recuperarem la confiança dels ciutadans si veuen que tenim les idees clares, que no ens quedem en els discursos i que passem a l’acció", assegura en la seva missiva.

stats