Política 30/11/2011

Tura: "La direcció del PSC hauria d'haver dimitit el 20-N"

L'exconsellera demana responsabilitats per la crisi del partit en una entrevista a l'ARA on deixa clar que vol jugar un paper en el futur del socialisme català

Pere Martí
1 min
Montserrat Tura forma part de la mesa del Parlament i vol tenir un paper de futur en el nou PSC que sortirà del congrés del desembre.

BarcelonaMontserrat Tura creu que la direcció del PSC no ha reaccionat amb prou fermesa després del daltabaix del 20-N i sosté que l'executiva en ple, de la qual forma part, hauria d'haver dimitit. En clau interna atribueix la derrota a "un nucli dirigent que s'ha anat tancant d'esquena al partit i a la societat". En clau externa sosté que el PSC s'ha equivocat "anant amb el PSOE en temes territorials" en un moment en què "l'autogovern està més en perill que mai".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De cara al pròxim congrés del PSC admet que es presentaria de candidata si la primera secretaria s'escollís en primàries obertes a tota la militància, però com que no serà així, es reserva per més endavant. "Mai m'he descartat de res", avisa.

Podeu llegir l'entrevista completa a l'ARA PREMIUM.

stats